stoja trade logo SL IT
Nova Gorica. Novogradnja. Nov začetek

Majske Poljane – najmodernejša soseska v središču Nove Gorice

Podnaslov

Vse aktivne iskalce oziroma potencialne kupce novih modernih stanovanj obveščamo, da se je pričela rezervacija najmodernejše zasnovanih stanovanj, ki se nahajajo v centru Nove Gorice – na Prvomajski ulici. Pozicija omogoča čudovite poglede na okoliško naravo in hiter dostop do avtoceste, kar je lahko ključno pri iskanju novega doma.

Majske Poljane obsegajo različne velikosti stanovanj z vključeno zunanjo površino, shrambo in parkiriščem. Objekti so moderni in sodobno zasnovani s funkcionalno razporejenimi stanovanji, do katerih lahko stanovalci dostopajo z dvigali. Poskrbljeno je za najvišji nivo bivanja.

Za tlorise, cene in dodatne informacije nas prosim kontaktirajte na majskepoljane@stoja-trade.si ali telefonsko številko +386 41 652 141.

 

Na Majskih Poljanah ob Cedri rasteta Tisa in Pinija

Stanovanjski kompleks Majske Poljane se nahaja v neposredni bližini Supernove, zdravstvenega doma, osnovne šole, vrtca, fakultete, pošte, kulturnega centra, stadiona ter središča mesta.

V osrčju Majskih Poljan se gradi stolpnica Tisa – objekt B (rezervacija stanovanja: majskepoljane@stoja-trade.si ali preko telefonskega klica na 041 652 141), med dvema sosednjima – sestrskima stolpnicama – Pinijo in Cedro. Pinija bo zgrajena na južni strani, Cedra stoji na severu. Vse tri stolpnice imajo enako konstrukcijsko zasnovo in višino; razlikujejo se samo po zunanjem izgledu.

 

Kaj vam ponuja objekt Tisa?

Stolpnica Tisa bo vsebovala:

  • garažo v dveh kleteh;
  • poslovni program v pritličju in medetaži;
  • stanovanja od 1. do 11. nadstropja (73 stanovanj različnih tipologij in velikosti – za podrobnejše informacije in rezervacijo stanovanja pišite na majskepoljane@stoja-trade.si ali pokličite na 041 652 141);
  • za večja stanovanja po dve parkirni mesti;

 

Zakaj je Tisa dobrodošla investicija za vas?

  • Odlična arhitekturna zasnova objekta;
  • zadržana, a vrhunsko zasnovana minimalistična fasada;
  • najmodernejša oblikovanost objekta: dvodelno oblikovanje: horizontalna baza in vertikalna s poudarjenim stolpom (za boljšo predstavo kliknite na: www.majskepoljane.si);
  • kompaktna in monolitna forma s poudarkom senc in kontrastom na fasadi;
  • horizontalni fasadni elementi v konturi balkonov so istočasno v funkciji varovalne ograje in senčil;
  • temne horizontale v ozadju fasadnega volumna vsebujejo odprtine ter se umikajo v globino – definicija kontur lož.

 

V tem hipu si lahko zagotovite nov začetek v Novi Gorici

Obvestili smo že veliko potencialnih strank in že sprejemamo rezervacije. Zanimanja je veliko, število stanovanj na žalost omejeno – 73 stanovanj. Več kot polovica stanovanj je že rezerviranih, zato nikar ne odlašajte.

Uradna prodaja in nakup stanovanja v najmodernejši novogoriški soseski bosta na voljo vsak hip. Če želite na novo začeti na Majskih Poljanah, nam pišite na majskepoljane@stoja-trade.si ali pokličite na 041 652 141 ter si s tem zagotovite stanovanje po svoji meri in sanjah.

 

Potencialne stranke trenutno obveščamo o projektu ter sprejemamo rezervacije, uradna prodaja in nakup bosta možna, ko bo investitor pridobil splošne pogoje prodaje, torej, ko bodo izpolnjeni zakonski pogoji za sklepanje prodajnih pogodb v smislu 5. člena ZVKSES.

Nazaj na seznam