stoja trade logo SL IT
Nova Gorica. Novogradnja. Nov začetek

Majske Poljane - Pinja - pričetek prodajnih aktivnosti

 

NOVA GORICA > potencialne kupce in aktivne iskalce obveščamo, da se bo kmalu pričela gradnja in uradna prodaja tretje stolpnice A- Pinje, v projektu Majske Poljane.

Gre za 11-nadstropno stolpnico v centru mesta z 72 novimi modernimi stanovanji, ki jo gradi podjetje K.Majske 2 d.o.o. in s tem pomembno prispeva k rešitvi pomanjkanja stanovanj v Novi Gorici.

 

 

Trenutno je projekt v fazi pridobivanja splošnih pogojev prodaje, rezervacije stanovanj že sprejemamo.

 

Zaključek gradnje se predvidoma pričakuje leta 2024,  vselitev pa bo možna leta 2025.

 

V pritličju bo objekt obsegal poslovni del, stanovanja pa bodo v višjih nadstropjih, in tako nudila prelepe poglede na bližnjo okolico in naravo.

 

Podjetje Sadar+Vuga d.o.o., ki pri projektu sodeluje kot notranji oblikovalec bo poskrbelo za najvišji nivo bivanja. Notranje in zunanje površine posameznih stanovanj je cilj razviti v stanovanjski ambient, ki združuje blago primorsko podnebje z veliko sončnimi dnevi in sredozemskim rastlinjem, ter tako omogoča visoko raven bivalnega udobja skozi vse leto. 

 

 

Vsako stanovanje ima balkon ali pokrito teraso, ki je dostopna bodisi iz dnevne sobe ali iz spalnice. Stanovanja imajo večji osrednji dnevno-bivalni prostor z jedilnico in izhod na pokrito teraso. Konstrukcija stavbe omogoča fleksibilnost pri spreminjanju razporeditve notranjih prostorov.

 

Stolpnica, ki ima zaradi zarotiranosti vsake etaže za 90' obliko borovega stožca pokriva in senči teraso vsakega spodnjega nadstropja ter ima zato značilni zvezdasti tloris.

 

Za informacije o katalogu, cenikih in tlorisih nas pokličite ali pišite na: +386 41 652 141 ali majskepoljane@stoja-trade.si

 

Rezervacije že potekajo. Pohitite in si zagotovite svoje stanovanje na: https://www.majskepoljane.si/

 

*Vsi opisi, vizualizacije, komercialne skice, kvadrature in ostala dokumentacija je še v pripravi in ni končna, zato si investitor pridržuje pravico do sprememb.

*Potencialne stranke trenutno obveščamo o projektu. Uradna prodaja in nakup bosta možna, ko bo investitor pridobil splošne pogoje prodaje, torej, ko bodo izpolnjeni zakonski pogoji za sklepanje prodajnih pogodb v smislu 5. člena ZVKSES, zato tudi cene posameznih stanovanj še niso objavljene.

Nazaj na seznam