stoja trade logo SL IT
Nova Gorica. Novogradnja. Nov začetek

Majske Poljane - gradnja teče naprej po terminskem planu

Podnaslov

Spoštovani kupec v soseski Majske Poljane,

Z veseljem vam sporočamo, da aktivnosti na projektu Majske Poljane potekajo po predvidenem časovnem planu in smo ravnokar prejeli tudi slike z gradbišča, ki vam jih z veseljem pošiljamo.

 

Nova Gorica. Novogradnja. Nov začetek.

Gradnja Majske Poljane Tisa poteka tekoče in po načrtih. Za razliko od sosednjih stolpnic, ki sta volumsko razgibani, bo forma stolpnice Tisa bolj zadržana z urejenim minimalističnim oblikovanjem fasade. Odlična lokacija omogoča čudovite poglede in razglede na okoliško naravo.

 

Za informacije o katalogu, cenikih in tlorisih nas pokličite ali pišite na: +386 41 652 141 ali majskepoljane@stoja-trade.si

 

Rezervacije že potekajo, na voljo le še 23 stanovanj od skupno 73. Pohitite in si zagotovite svojega na: https://www.majskepoljane.si/

 

Pomembno se nam zdi, da vas osebno kontaktiramo v času trenutnih razmer v Republiki Sloveniji in po svetu, saj je ravno to čas, ko si moramo pomagati, se podpirati in stopiti skupaj. Trenutno obdobje predstavlja izziv za vse nas, zlasti zato, ker moramo prilagoditi naš vsakdanji način dela tako v poslovnem, kot tudi v zasebnem življenju. V mislih smo z vsemi, ki jih je virus Sars-Cov-2 posredno ali neposredno prizadel.

 

Podpiramo gibanje “ostani doma” in aktivno prispevamo k preprečitvi širjenja virusa, zato smo poslovanje prenesli iz sedeža naše pisarne na dom naših zaposlenih.  Agencija Stoja opravlja delo nemoteno in še vedno smo vam na voljo preko elektronske pošte info@stoja-trade.si zoran@stoja-trade.si in telefonske številke 030324343 ali 041652141. Kot doslej, so dosegljivi tudi agenti, s katerimi vsakodnevno sodelujete in sicer tudi preko ostalih sredstev komuniciranja (Skype, Viber in Whatsapp).

 

O vseh novostih na projektu vas bomo z veseljem obveščali sproti.

 

Stoja nepremičnine je agencija na vaši strani.

Nazaj na seznam